Fårgryta till slowcookern!

I slowcookern brukar jag kasta i sånt kött som annars är svårt att tillaga, tex bogskivor eller bogstek som innehåller endel ben.
Jag kör detta recept på "low" och tillagar i ca 6-8 timmar.
Lägg ner:
- Ca 1 kg får/lammkött
- 4 gula lökar
- 3-4 vitlöksklyftor
- 2-3 röda chilis (beroende på hur kryddig du gillar din mat)
- 1,5 msk malen koriander
- 1,5 msk rosmarin
- 1,5 tsk dillfrön
- 3 msk ingefära
- ca 500 gram krossade tomater
"En skvätt" soja.
Om du inte har en slowcooker, kan du koka allting på låg värme i några timmar. Tillsätt då några dl vatten.
Ta ut köttet efter 6-8 timmar och plocka bort benen, skär upp köttet i bitar, vänd tillbaka ner i grytan och rör om. Tillsätt ev lite majsstärkelse för att få såsen att tjockna.
Klart!
Jag älskar att äta potatismos till, så det är de vi brukar göra. Men ris funkar bra också.